Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z warzywami ( na lato ) :
Podawać w miseczkach jako danie jednogarnkowe , posypany pokrojoną natką pietruszki.
1 kg wieprzowiny ( od szynki , łopatka ) pokrojonej w kostkę ,garść fasolki szparagowej | |
marchew | 2 szt. pokrojone w plasterki |
ziemniaki | 4 średnie szt. |
kostka mięsna | 1 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
cebula | 2 szt. |
kalarepa | 0,5 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
woda | 3 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: