Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowo ogórkowa
Kości obieramy i wrzucamy mięso do zupy, lub jak ktoś woli zostawiamy do skubania.
marchew | 2 szt |
liście selera | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
ziemniaki | 500 g |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
śmietana 18 proc | 150 ml |
mąka | 1 łyżka |
ogórki kiszone | 300 g |
ogórki świeże | 200 g |
woda | 3 l |
natka pietruszki | 1 łyżka |
kości schabowe | 2 szt |
por |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: