Sposób przygotowania

Tajemnica dobrych bez tkwi w tym, ze bialka musza byc schlodzone. Najlepiej jest trzymać białka w sloiku w lodowce. Potem wyjmujemy wlewamy do wysokiego pojemnika i ubijamy z odrobiną soli na sztywną pianę. Następnei stopniowo dodajemy cukier puder (nie naraz caly cukier tylko po trochu ).Na pergamin łyżką układamy okrągłe bezy, suszymy w piekarniku w temp ok150 stopni, najlepiej przy uchylonych drzwiczkach piekarnika.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Fajnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wyglądają świetnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jakie ładniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mi jakoś nigdy nie chcą wyjść - widocznie nie mam do nich ręki. Twoje natomiast wyglądają super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !