Sposób przygotowania

ogórkom odciac ogonki i przekroic je w zdłuż na 4 czesci, ukladac ścisle w sloikach i dodac wzystkie przyprawy. Zalewe zagotowac, ostudzic i zalac ogórki. Pasteryzowac w słoikach 20 minut Z jednej porcji wychodzi ok 11 dużych słoików

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe, takich nie znałam !
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Ja kiedyś robiłam. Ogórki obierałam ze skórki. Niestety nie smakowały mi. To chyba przez tą musztardę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moje ulubione!! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !