Sposób przygotowania

Z mąki, żółtek, cukru waniliowego, śmietany i masła zmiksować ciasto, dodać ubitą pianę z białek. Następnie przelać ciasto na wysmarowaną tłuszczem formę. Piec ok 20min w temperaturze 180 stopni.
Owoce kiwi obrać i pokroić w plasterki, ułożyć na upieczone ciasto. Galaretki rozpuścić i zalać tartę. Podawać np. z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam tartę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !