Sposób przygotowania

Kapustę pekińską cienko poszatkować, posolić, wymieszać z majonezem. Udko posypać przyprawą do kurczaka i usmażyć na patelni na złoty kolor. Makaron ugotować we wrzącej i osolonej wodzie, odcedzić, wymieszać z odrobiną przyprawy, kebab-gyros. Makaron podsmażyć lekko na patelni. Na talerzu ułożyć udko, suróweczkę, i makaron. Przybrać plastrem pomidora.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zamiast makaronu dałabym frytki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też bym dała frytki albo dufinki
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie przepadam za udkami,,,ale wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !