Sposób przygotowania

Schabowe cienko rozbijamy ,oprószamy ziarenkami smaku .Oscypki ścieramy na tarce o grubych oczkach .Masło łączymy z połową masła.Farsz dzielimy na cztery porcje ,kładziemy na płaty mięsa i zwijamy w rulony.Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej.Smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju .Podajemy w towarzystwie ziemniaków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo spodobał mi się przepis będę musiała zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    oj ciekawy przepis:) i dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !