Sposób przygotowania

Grzyby obgotować w 2 litrach wody z 2 łyżkami soli i dużą cebulą. Ostudzić grzyby i włożyć do słoików. Zalewa: 3 szklanki wody zagotować ze szklanką octu, 3 łyżeczkami cukru, 1,5 łyżeczki soli, 3 listkami laurowymi, zielem angielskim(5 szt.), pieprzem(kilka sztuk) i 1 cebulą pokrojoną w krążki. GotoWAĆ OK.20 MIN. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALEWAĆ GRZYBKI. Pasteryzować ok. 15 min. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszne uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    djkatee

    Ja też je uwielbiam:) I oczywiście nadają się na zagryzkę do alkoholu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, pycha !
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ale śliczne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super nie tylko na zimę
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    przepis świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !