Sposób przygotowania

Jaja zmieszać z mlekiem, cukrem (2/3 zaleconej ilości) i wanilią. 1/3 cukru zarumienić na złoty kolor na patelni i dodać do płynu. Wlać to do miseczki wysmarowanej masłem i ustawić je w naczyniu z gorącą wodą - woda nie powinna sięgać do brzegów miseczki i podgrzewać. Gdy masa stężęje wyciągnąć miseczkę i wyłożyć z niej krem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !