Sposób przygotowania

Plastry schabu dokładnie płuczemy, osuszamy. Każdy kawałek rozbijamy na cienki plaster i posypujemy przyprawami.Dodajemy pieczarki z cebulą,wcześniej uduszone na maśle. Posypujemy żółtym serem. Zwijamy mięso z farszem w zgrabne roladki spinamy je wykałaczkami.
Roladki układamy ściśle obok siebie w naczyniu do zapiekania.Polewamy sosem pomidorowym(koncentrat pomidorowy mieszamy ze śmietaną i 2 łyżkami wody). Rozłożyć 4 plastry sera. Włożyć naczynie do rozgrzanego piekarnika 180°C z termoobiegiem. Piec 35 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie roladki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !