Składniki:
3 spore pomidory | |
cebula | |
oliwki | |
3 łyżki dobrej oliwy (najlepiej z pierwszego tłoczenia na zimno) | |
łyżka czerwonego octu winnego | |
kilka listków lub szczyptę suszonej mięty | |
sól i pieprz | |
feta | 15 dag |
oregano | 0,5 łyżeczki |
3 spore pomidory | |
cebula | |
oliwki | |
3 łyżki dobrej oliwy (najlepiej z pierwszego tłoczenia na zimno) | |
łyżka czerwonego octu winnego | |
kilka listków lub szczyptę suszonej mięty | |
sól i pieprz | |
feta | 15 dag |
oregano | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: