Sposób przygotowania

Frankfurterki naciąć wzdłuż, oprószyć przyprawą do grilla a w nacięcia włożyć pokrojony ser.
Całość dokładnie zawinąć w posmarowane musztardą plastry boczku i spiąć wykałaczkami.
Następnie ułożyć na grillu i grillować do momentu, aż boczek będzie rumiany, a ser będzie się rozpuszczał. Tak przygotowane frankfurterki podawać z ogóreczkami konserwowymi.

Komentarze

  • 0
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne
  • 0
    16708460_1105626446227342_2668006791501892260_n
    Opublikowano

    Konczi

    to musi byc pyszne!
  • 0
    1
    Opublikowano

    Ola1984

    Bajecznie wygląda i na pewno tak smakuje ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jagoda5913

    ładnie wyglądają
  • 0
    img_20130717_161126
    Opublikowano

    Wiktoria29

    zjadłabym.....
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Pychotka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !