Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, zagnieść na miazgę. Dodać posiekaną natkę z pietruszki, zrumienioną na tłuszczu cebulkę, jajka, kaszę mannę, mąkę i bułkę tartą. Doprawić przyprawami. Wszystkie składniki wymieszać, formować sznycelki i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Smakowicie wyglądają
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    naprawde smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fantastyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę je koniecznie wypróbować
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    przepis warty spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !