Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i usuwamy trzonki. Kapelusze obgotowujemy około 5-7 minut. Trzonki i pokrojone w kostkę/plasterki parówki delikatnie podsmażamy, doprawimy do smaku, mieszamy ze śmietaną, pomidorami. Farszem nadziewamy kapelusze pieczarek. Zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    do tej pory nadziewałam mięsem mielonym, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam i tą wersję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !