Sposób przygotowania

Marchew kroimy w kostkę, podsmażamy ma maśle (ok 10 minut), następnie zalewamy wodą (tak aby zakrywała tylko marchew), dodajemy łyżeczkę kucharka, sól, pieprz, gotujemy do miękkości.
Wyjmujemy połowę marchwi. Mieszamy mąkę z połową szklanki wody zalewamy wodę z marchewki energicznie mieszając.
Dodajemy odłożoną marchew, koperek, pietruszkę, odcedzony groszek, zagotowujemy i gotowe!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    bardzo apetycznie sie prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładne masz naczynia hehe a i kolorowo w środku:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajnie zrobione
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !