Sposób przygotowania

Roztopić margarynę z cukrem, miodem i przyprawą do piernika. Potem wlać śmietanę i zagotować. Gdy ostygnie do zimnego dodać żółtka, mąkę, sodę i cynamon na końcu pianę z białek. Piec około 1 godziny. Po ostygnięciu polać polewą czekoladową. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo fajny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo lubię piernik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    mniam, uwielbiam piernik a z czekoladą to już w ogole pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !