Składniki:
pstrąg świeży | 1-2 szt |
masło | 40 g |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
pstrąg świeży | 1-2 szt |
masło | 40 g |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: