Składniki:
150 g kaszy kuskus | |
pół opakowania fety | |
1 mała czerwona cebula | |
pół granatu | |
spora garść rukoli | |
pół papryczki chili | |
pół zielonej papryki | |
3 łyżki soku z cytryny | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
sól |
150 g kaszy kuskus | |
pół opakowania fety | |
1 mała czerwona cebula | |
pół granatu | |
spora garść rukoli | |
pół papryczki chili | |
pół zielonej papryki | |
3 łyżki soku z cytryny | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: