Sposób przygotowania

Zagnieść kruche ciasto z margaryny,mąki,5 żóltek,cukru pudru i proszku do pieczenia.1/3 zawinąć w folię i włożyć do zamrażalnika.Resztę ciasta rozwałkować i wyłożyć na blachę,ułożyć owoce.Białka ubić z cukrem na sztywną pianę,dodać suche kisiele i dalej ubijać.Wyłożyć na owoce i na wierzch potrzeć ciasto z zamrażalnika.Piec około 45 minut w temp.180 stopni C.Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Poproszę kawałek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda kusząco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !