Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem następnie dodać proszek, olej i mleko. Marchewkę zetrzeć na tartce drobnych oczkach i dodać ją do ciasta wraz ze skórką pomarańczową. Upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię ,jedno z moich ulubionych
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    nigdy nie jadlam musze kiedys upiec
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    smaczne , polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    A jak długo pieczesz i w jakiej temperaturze? Podoba mi sie to ciacho i chyba bedę chciała wypróbowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam ciasta marchewkowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !