Sposób przygotowania

Na dużej patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek i delikatnie szklimy czosnek z cebulą. Dodajemy mięso i smażymy kilka minut, aż zbrązowieje. Dokładamy paprykę, rodzynki, pomidory, chili, wino i przyprawy. Smażymy aż do odparowania sosu. Dodajemy migdały i nadziewamy tortillę. Podajemy najlepiej z 3-kolorowym przybraniem: ostrym, czerwonym sosem, gęstą śmietaną i guacamolle. Na talerzu możemy też ułożyć kilka porwanych liści sałaty i ryż.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Żeby tak ktoś mi to zrobił
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !