Sposób przygotowania

W każdej kromce tostowego chleba wycinamy szklanką otwór. Rozgrzewamy na patelni tłuszcz (na 1 kromkę, 1 łyżeczka), układamy chlebek, w wycięte miejsce wbijamy jajko, posypujemy szczypiorkiem, doprawiamy solą. Tak postępujemy z drugą kromką. Podawać z sałatką z pomidora i kawą zbożową.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    robiłam kiedyś mniamnuśne :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak jest szczypiorek i jajko to na pewno smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szkoda że nie ma zdjęcia, bo na pewno rewelacyjnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tradycyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    zrobię na bank

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !