Sposób przygotowania

Bakłażany umyć, pokroić w plastry kilkucentymetrowe, posmarować z obu stron oliwą i oprószyć marynatą do grilla, odstawić na 20 minut i piec na grillu. Super dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pychota
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie jadłam
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nie próbowałam, ale wyglądają pysznie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    nigdy nie jadłam ale chyba czas spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    próbowa?am latem - dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pysznie wyglądają, byle do lata
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    nigdy nie jadłam bakłażanów, dlatego muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !