Sposób przygotowania

Śmietanę zagotować,wsypać kokos,cukier i chwilę pogotować.Do kokosu dodać rodzynki,posiekane orzechy i wymieszać.Makaron przygotować według przepisu na opakowaniu,odsączyć,pociąć na mniejsze kawałki,dodać do kokosu,wymieszać i wystudzić.Papier ryżowy namoczyć w letniej wodzie,rozłożyć na talerzu,kłaść łyżkę kokosu,zagiąć brzeg,obydwa boki i zwijać jak gołąbki.Panierować w rozbełtanym jajku,bułce tartej i smażyć w głębokim oleju.Smacznego!

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ładne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    fajna ta pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !