Sposób przygotowania

Pieczarki drobno pokroić i usmażyć na oleju.Ziemniaki przepuścić przez praskę. Wbić jajko, wymieszać wszystko razem, dodać mąkę. Doprawić do smaku. Łyżką nabierać porcje masy i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dużo kalorii, ale raz na jakiś czas to nie zaszkodzi!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny pomysł - tak jeszcze nie robiłam i koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !