Składniki:
po 25 dag fasolki szparagowej żółtej i zielonej | |
4 pomidory | |
2 młode cebule | |
2 ząbki czosnku | |
4 łyżki oliwy | |
sok z cytryny | |
sos sojowy | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól, pieprz i listki rozmarynu |
po 25 dag fasolki szparagowej żółtej i zielonej | |
4 pomidory | |
2 młode cebule | |
2 ząbki czosnku | |
4 łyżki oliwy | |
sok z cytryny | |
sos sojowy | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól, pieprz i listki rozmarynu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: