Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, odciąć końce, włożyć do lekko osolonego wrzątku. Gotować 10 minut, aby pozostała jędrna. W tym czasie cebule i ząbki czosnku obrać, pokroić w talarki. Na patelni rozgrzać oliwę. Włożyć cebulę z czosnkiem i smażyć 3 minuty, aż cebula będzie stanie się lekko szklista. Dodać ugotowaną i osączoną fasolkę. Podgrzać. Warzywa zdjąć z patelni dodać pokrojone w ósemki pomidory. Doprawić ziołami, solą i pieprzem, sosem sojowym i sokiem z cytryny. Posypać rozmarynem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo zdrowe, warzywne jedzenie i mi by ono smakowało, a Wam ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    mi też:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !