Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Pieczarki pokroić i usmażyć, połączyć z cebulą. Dodać parówki pokrojone w półksiężyce, podlać rosołem tak, aby wszystko było przykryte. Dodać przecier pomidorowy, zagęścić mąką i śmietaną, na końcu dodać przyprawy i pokrojoną zieloną pietruszkę. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ula11

    bardzo fajne i pewnie bardzo dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    EXTRA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra parówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wolę po polsku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wolę po polsku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !