Sposób przygotowania

Mięso z kurczaka pozostałe po ugotowaniu rosołu oddzielamy od kości i kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę kroimy w plasterki. Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy na niej mięso. W garnku zagotowujemy wodę. Do wody przekładamy ugotowane mięso. Na tłuszczu ze smażenia podduszamy cebulkę, dodajemy ją do mięsa. Śmietanę, mąkę i chrzan mieszamy ze sobą przy użyciu miotełki, dodajemy rozprowadzamy gorącą wodą, dodajemy do gotującego się mięsa. Zagotowujemy.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie taka potrawkę często
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobre :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    to nie dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    hmm ciekawe jak smakuje takie danie?:)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawe - podoba mi się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !