Sposób przygotowania

Krewetki umyc osaczyć z wody. W misce wymieszac drobno posiekana natke, przeciśniety czosnek, oliwe, sok z limonki. Dodac do marynaty krewetki, wymieszac odstawic na 40 minut do lodówki. Patyczki do szaszłyków namoczyć w wodzie. Nadziewac krewetki naprzemian z kawałkami papryki czerwonej. Piec na grillu po ok 3 min z kazdej strony. W trakcie pieczenia mozna smarowac pozostałą marynata. Podałam na kiełkach lucerny i z cząstkami limonki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    ojej nie lubię krewetek ale możliwe że dlatego że źle je sobie zaserwowałam, spróbuje tak jak w twoim przepisie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !