Sposób przygotowania

Wymieszać mąke z proszkiem do pieczenia, dodac cukier cukier waniliowy i masło, sól oraz aromat waniliowy. Zmiskować, wyłozyć na stolnicę, rozwałkować wyłozyc na natłuszczoną blachę.
Masa: masło zmiksować dodać cały czas miksując cukier jajka sery budyń skórke z cytryny, skórkę kandyzowaną. Rozsmarować masę na cieście. Piec przez 50 min w temp 180 stopni. Wystudzić. Rozrobić galaretkę według przepisu na opakowaniu. Na wierzchu ostudzonego ciasta połozyć poziomki i zalać tęzejącą galaretką.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !