Sposób przygotowania

Margaryna cukier puder żółtka utrzeć dodać mąkę i zagnieść. Ciasto ma się nie kleić do rąk można dosypać mąki. Wylepiać foremki i upiec.
Masa orzechowa. Utrzeć masło z cukrem dodać orzechy. Połówki przekładać kremem i zlepiać.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pięknie wyglądają i na pewno pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    moja babcia takie robi to są moje ulubione pierniczki na święta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    też takie robię i są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ciasteczka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    podoba mi się ten pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !