Sposób przygotowania

Jajka obrać i pokroić na cząstki. Pomidory umyć, osączyć i pokroić na ósemki. Fasolkę opłukać, obrać z włókien, ugotować do miękkości w lekko posolonej i posłodzonej wodzie, odcedzić i ostudzić. Dymkę obrać, umyć i pokroić w plasterki z częścią szczypioru. Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Pomidory, paprykę, jajka i oliwki ułożyć równomiernie na kawałkach sałaty. Posypać cebulą i szczypiorem. Polać sosem koperkowo-ziołowym polskim.

Komentarze

  • 0
    img_20130717_161126
    Opublikowano

    Wiktoria29

    bardzo lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !