Sposób przygotowania

Dzwonka łososia umyć i od razu osuszyć ręcznikiem papierowym.Składniki marynaty (sosy:sojowy,rybny,chilli,olej,sok z cytryny,koperek,czosnek,pieprz) dokładnie wymieszać.Marynatą zalać dzwonka łososia i włożyć do lodówki na 3 godziny.Wyjąć łososia z marynaty,osuszyć ręcznikiem papierowym.Rozgrzać patelnię grillową i posmarować olejem.Piec dzwonka łososia na patelni grillowej z obu stron na rumiano.Smacznego!

Ja podałam łososia z surówką zmłodej kapusty 3 (przepis w mojej galerii) i ziemniaczkami.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pachnący przyprawami... Coś pysznego:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo fajny, a gdzie kupujesz sos rybny? ja go nie mogę znaleźć.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    W Carrefour
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !