Sposób przygotowania

upiec biszkopt ciemny i odstawić do wystygnięcia zaparzamy kokos w mleku i odstawiamy do wystygnięcia miksujemy tłuszcz z cukrem i stopniowo dodajemy kokos następnie gotową masę kładziemy na biszkopt na wszystko wylewamy wcześniej galaretki rozpuszczone w trzech szklankach wody zgęstniałą galaretkę przykrywamy herbatnikami całość dekorujemy polewą czekoladową i wiórkami

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !