Sposób przygotowania

Podudzia czyścimi, usuwamy tłuszcz. Nacieramy octem i solą. Przyprawiamy pieprzem, papryką, curry i szafranem. Polewamy sokiem z marynowanej cytryny. Do garnka dodajemy margarynę i wkładamy do piekarnika na 180 stopni na półtorej godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawe, nigdy tak nie robiłam! muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne zestawienie przypraw!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    js28

    muszę spróbować z tym nacieraniem octem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    faktycznie całkiem nowy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mmm smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    każdy je ze smakiem zjada
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam dania z drobiu
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !