Sposób przygotowania

Boczek natrzeć przyprawami, odstawić na 24 h do lodówki. Polędwiczkę również oprószyć przyprawami. Polędwiczkę zrolować w boczku, owinąć ściśle bandażem. Wrzucić do osolonej wody z zielem i liściem laurowym i gotować ok. 2 godzin. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    CZY INNA POLĘDWICA MOŻE BYĆ
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    może być inna-wg uznania:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię boczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !