Sposób przygotowania

1. kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić solą, pieprzem, papryką i curry,
2. obsmażyć na patelni,
3. pieczarki pokroić w plastry, dodać do kurczaka, smażyć jeszcze chwilę,
4. dodać sok z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i sosem sojowo-grzybowym,
5. na koniec dodać śmietanę, posiekany szczypior, wymieszać,
6. tortille podgrzać na suchej patelni po kilka sekund z każdej strony,
7. tortille posmarować dipem, ułożyć po liściu sałaty i porcji sosu, zwinąć

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super wygląda...
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pasuje mi takie połączenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    chętnie bym zjadła
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !