Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata głowiasta, rucola, soczewica i kukurydza -z dipem czosnkowym i groszkiem ptysiowym:)

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata masłowa 0,5 sztuki
rukola 1 garść
kukurydza w puszce 0,5 puszki
soczewica konserwowa 0,5 puszki
jogurt naturalny 150 ml
Party Dip Czosnkowy Prymat 1 opakowanie
groszek ptysiowy 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata głowiasta, rucola, soczewica i kukurydza -z dipem czosnkowym i groszkiem ptysiowym:)

Sałatę masłowa myjemy i przekładamy do miski. Dodajemy rukolę, odsączona kukurydzę i soczewice konserwową . Dip czosnkowy łączymy z jogurtem- odstawiamy na 10 minut i po tym czasie łączymy go z pozostałymi składnikami. Górę sałatki obsypujemy groszkiem ptysiowym i serwujemy. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 04.05.2016 10:23
fajny przepis !!!!!!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak