Sposób przygotowania

Najpierw zeszkliłam na łyżce masełko , cebule i paluszki cielęce, może być dowolna kiełbaska, przyprawiłam i tak samo zrobiłam z jajkami , najpierw wbiłam do miseczki a potem przyprawiłam i wylewamy na tą cebulkę , mieszamy i jest jajecznica.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zawsze robię raz w tygodniu
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Mój starszy syn się taką zajada:)
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    kiedys w sobotnie poranki mamusia robiła mi i bratu taka :) szkoda ze juz nie robi :|
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    i papryka pychota
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    + szcypiorek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna też robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !