Sposób przygotowania

Owoce pigwy umyć, ze skórką pokroić w plasterki i razem z pestkami napełnić do połowy słoiki. Dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 20 min.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawy kompocik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tak jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry kompot.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pigwa jest ?wietna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no właśnie .....dlaczego ja nie mam w ogródku pigwy?! takie fajne cosik można z niej zrobić....
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    u mnie niestety trudno dostać pigwę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !