Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić pokroić, gotować 3-5 min, odcedzić. Włożyć do słoików razem z przyprawami.
Zalewa:
do litrowego garnka dać ocet sól, cukier i uzupełnić do pełna wodą. Zalewą zalać grzybki i pasteryzować około 10-15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    zjadłbym takie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    zapraszam do siebie robie wedlug przepisu kolezanki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam takie grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    uwielbiam takie grzybki
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwialbiam marynowane grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !