Sposób przygotowania

Zurawiny lub dżem z żurawin dobrze wymieszać ze smietaną. Chrzan zetrzeć na tarce, wszystkie składniki dodać do żurawin i wymieszać. Zamiast żurawin można dodać czerwone borówki. Podawać do zimnego mi9esa, wędlin lub drobiu. (fot. Tak wygląda żurawina )

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    Ja troszkę inaczej go robię, polecam do pieczonego mięska- pychotka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajny sos do mięsa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !