Sposób przygotowania

Szczaw drobno posiekać, po czym ugotować w osolonej wodzie, a następnie udusić na maśle. Rozprowadzić bulionem. Przetrzeć przez sito, dodać kwaśną śmietanę rozmieszaną z mąką. Wsypać cukier, zagotować i polać mięso. Podaje się do sztuki mięsa. (fot. szczaw)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gośka

    Szczaw jest pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    szczaw jest niedobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to się da jeść ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !