Sposób przygotowania

2 kostki rosołowe warzywne wrzucić do garnka z wodą. Do bulionu dodać posiekaną marchewkę, seler i korzeń pietruszki. Przyprawić Kucharkiem uniwersalnym i czarnym pieprzem. Gotować ok.1 godz. W międzyczasie ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu. Podawać posypany natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i dietetyczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nawet nie pomyślałam że można taki zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    smaczny rosołek :) moja mama czasem tak robi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię rosołki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawa sprzeczność :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !