Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki ze Szpinakiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 400 g
szpinak 200 g
masło 1 łyżka
sok z cytryny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki ze Szpinakiem

Na maśle podsmażamy pieczarki, dodajemy szpinak i smażymy dalej. Na końcu doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, gałką, solą i pieprzem. Podajemy z białym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 22.11.2011 15:03
nie dla mnie bo ja nie lubię szpinaku
kielcok1 12.10.2011 16:46
nie lubię szpinaku
iwa643 17.02.2011 08:01
ciekawe
Marcin46
Marcin46 08.10.2010 12:11
świetne. Jakież proste, a jednak smaczne. Polecam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak