Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę,dodać sól,cukier do smaku i zagotować.Fasolkę umyć,obrać z końcówek i łyka.Do osolonego i ocukrzonego wrządku wrzucić fasolkę i gotować do miękkości.Masło roztopić w rondelku.Gdy masło zacznie wrzeć,wsypać bułkę tartą i mieszając przyrumienić.Fasolkę odcedzić,przełożyć na talerze i polać bułką z masłem.Smacznego!

Ja podałam fasolkę ze schabowym pod pieczarkową pierzynką(przepis w mojej galerii) i ziemniaczkami z koperkiem.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Taką fasolkę to ja mogę jeść codziennie ! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna i zdrowa,lubie taką fasolkę
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Edyta (wedith1) ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Bardzo lubię fasolkę z duuuużą ilością podsmażonej bułeczki tartej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fasolka szparagowa w każdej ilości....
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię fasolkę więc jestem na tak
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !