Sposób przygotowania

4 bułki do hod-dogów naciąć ,posmarować 4łyżkami majonezu.4 ogórki konserwowe pokroić w cieńkie plasterki ułożyć na bułkach. Do każdej bułki włożyć paluszka , posmarować musztardą i keczupem, posypać 4łyżkami cebulki i odgrzać w mikrofalówce albo w piekarniku.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie ma jak domowe hot-dogi
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie domowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    Szybko, prosto no i smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !