Sposób przygotowania

Z ryby zdejmujemy skórę, usuwamy ości. Rozgniatamy ją widelcem. Cebulkę kroimy w kosteczkę, dodajemy do ryby. Dodajemy też chrzan, musztardę, posiekany szczypiorek oraz majonez. Doprawiamy pieprzem. Idealna pasta na kanapki.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Pewnie że idealna
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pycha!! I jeszcze ta musztarda rosyjska... rewelacyjne połączenie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    rybka... mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Uwielbiam pasty serowe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !