Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, cukru i oleju upiec biszkopt w tortownicy.
Galaretki np. agrestową i wiśniową rozpuścić w połowie zalecanej ilości wody, wylać na talarze, wystudzić, pokroić w kostkę.
Śnieżkę ubić na wystudzonym mleku, dodać rozpuszczoną żelatynę i pokrojone w kostkę galaretki. Wszystko razem wymieszać.
Ciasto biszkoptowe przekroić i przełożyć 3/4 masą, na wierzch posmarować resztą kremu i ułożyć winogrona.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    mmmm super :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    osobiście jadał mało ciast, ale to coś dla mnie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jak widać przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    musi być naprawdę dobra!
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo tak winogrona są teraz na czasie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota77

    i chyba moja dieta pojdzie w odstawke no ..
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    supper :) lubie takie ciacha :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    supper :) lubie takie ciacha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    wygląda cudnie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    boskie!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ależ apetyczne ciasto! :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    palce lizac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !